4Magic и тяхната нова "Вселена"

Момичетата с нов сингъл
31 окт 2019 15:21, Петя Славова
0
4Magic и тяхната нова "Вселена"
Снимка: PR

4Magic, които спечелиха последния сезон на X Factor  са готови с нов сингъл - "Вселена". Парчето е създадено по време на първия международен творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp, в който 4Magic вземат участие през май тази година.

Само за няколко часа в едно от приспособените мобилни студия в планината - Никол, Елия, Валентина и Елеонора написват песента заедно с шведски екип от композитори.

"Вдъхновението за песента дойде от една мелодия, която шведската изпълнителка и автор Елън Берг започна да импровизира на китара. Тази мелодия допадна на всички, които бяхме в студиото и само за няколко часа темата се превърна в завършена песен. Няколко дни по-късно, докато пътувахме за наше участие, четирите написахме текста към песента в колата.", споделят момичетата от 4Magic.

Песента тръгва първо в радио ефира и дигиталните аудио стрийминг платформи, а премиерата на видеото е през ноември. Сингълът ще бъде наличен за стрийминг във всички дигитални платформи – A1 Xplore Music, Spotify, Apple Music, Tidal, Deezer и др.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: X Factor4Magic
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари